av Artemisia | juli 4, 2010  

Bloggtreffreferat, Trondheim 3 juli (Artes med fotos)

Det var endelig Godvær i Trondheim , og det kom som bestillt til våre æresgjester sørfra.

Arte kom til Kjeglekroa litt over kl 18.00 og forventet full fest. To presist ankomne personer satt ved hvert sitt bord, og Dama bak disken kunne fortelle meg hvor det reserverte VBG-bordet var. Jeg hilste på FeltiIdrettsjerna, og ringte opp BT på mobiltelefonen, og lurte på hvor vertskapet ble av. Her hadde han invitert til bloggeparty og var selv ikke tilstede. Jeg så jo for meg at de kunne ha strandet på Munkholmen for eksempel. Det er jo så mye man kan ta med turister på i vår gamle middelderby, og jeg hadde full forståelse for at det kunne bli vanskelig å rekke tiden. Beklageligvis var det bare noe treghet i drosjekøa, og han var rett bak hjørnet i en buss full av sørlendinger, østlendinger og svensker.

Om et lite øyeblikk rydde de inn en etter en- Carpe med mann, Yetien, Monsters og svensken, Cina, Cezanne, Kakemonster med tulla si. Ja, det kom i alt ganske mange:

Lisa, Missinglinks, Feltidrettstjerna, Bt, Yeti, Monstermor og Lillemonster, Svensken, Kakemonster med kompis og lille tulla, Krizer,  Lilly Craft, Carpe med mann, Tigergutt, Cina, Cezanne og meg selv. (Håper da jeg ikke har glemt noen)

Hva veiver de etter?

Hva veiver de etter?

Krizer og BT vinker til noen. Missinglinks funderer på til hvem.

Noe foregår på taket.

Noe foregår på taket.

Noe foregår absolutt på taket. Skal tro om det er småtroll der oppe.

Det er Noe der oppe.

Det er Noe der oppe.

Ja, det mener Lilly Craft og Monstermor også. Det er noe der oppe. Det sies at det spøker på Kjeglekroa, noe vi fikk erfare sist vi hadde bloggtreff der. Men det virker litt tidlig på kvelden…

Monstermor fortelller en historie

Monstermor fortelller en historie

Monstermor forteller ivrig en historie fra Sørlandet. Om det handler om spøkelser, husker jeg ikke, mest sannsynlig handler det om noe helt annet.

BloggeDamer med langt hår.

BloggeDamer med langt hår.

Her har damene virkelig slått ut håret. Men så er de gamliser på VGb også, og har hatt god tid til å la det vokse. Lisa viser oss ryggen og baksiden av sin flotte hårmanke.

Men jo.

Men jo.

Var det denne karen med snabelen som skjemtet på taket? Ser ikke ut som han har helt snurr på sakene, men..

Blir det noe sprut?

Blir det noe sprut?

Den mystiske mannen får hjelp av Yetigirl til å få sprut i slangen, men det ser dårlig ut. Ikke mye fart i sakene her du.

Kassa.

Kassa.

Det lakker mot midnatt, og det er ikke midnattsol i Trondheim, som Yetien hadde gledet seg til. Det ser du jo her at det er mørkt. Og myntene klinger i kassa, mens vi går.

Spøkelsesklokka

Spøkelsesklokka

Dette bildet får være med for stemningens skyld. Det sies det spøker i klokkene på Kjegla. Forrige gang hadde vi avbildet den som er inne i baren. Nå får dere se den som er i gangen i inngangspartiet. Det er hvertfall mørkt og skummelt i den klokka og den gangen. Så vi drar nå hjem til BT på nachspiel mens det enda er litt lyst ute.

Yetien on the trick.

Yetien on the trick.

Hun fikk heldigvis med seg et lite glimt av Trondheimstrikken, den legendariske, som Nisselue har skrevet så mye om. Og hjemme hos BT fortsetter praten om gammelt og nytt, om blogginnlegg som høstet storm og latter, om vaginakuler som trillet utfra et dass på Kjegla forrige gang, om forhistorien til historie, om bøker og forlag, Craft&Chiron og bloggebøker, osv..

Siden ikke alle ville la seg avbilde på blogg, er det ikke lagt ut fellesbilder her med flere på. Disse som er her, hadde ikke noe imot det, slik at det er er klart. Det var mange som tok bilder, så jeg håper det kommer flere i løpet av dagen/e.

Det var hvertfall kjempetrivelig, og all ære til BT som virkelig fikk dette i havn og lokket hit bloggere fra SørNorge.:)

Bloggtreff er alltid hyggelig og det anbefales! Bloggefolk er koselige og morsomme og engasjerte folk.:)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Det var spennende og koselig å få være med på bloggtreff,med bloggere fra nesten hele bloggeland! :)

Btidag har gjort en kjempeinnsats!

Ha en flott dag,Arte! :)


Ja det var veldig hyggelig! Skulle hatt mer tid til å prate med hver i sær..deg også.:) Mend et kan vel by seg nye anledninger.:)
Ja, Og BT har gjort en stor innsats her, det vet jeg. :)

En fin dag til deg også.:)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Artig å se og lese:)


Takk for at du kikke innom TanteP.:)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Dette hørtes SÅ hyggelig ut! Eia var jeg der, håper det byr seg en anledning senere en gang ;)


Det gjør det nok absolutt Nad.:) Si fra når du skal til byen, så samler vi sammen til et minitreff med en gang.:)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Koselig da! Det så ut til at dere trivdes i hverandres selskap. Flott levert:)


Tusen takk for trivelig kommentar! Neste gange kommer du også vet du.:) Det hadde virkelig vært gøy å truffet flere av dere fotobloggere også.:)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Ja, da ser jeg hva vi gikk glipp av. Irriterende, men sånn er det. Det blir vel år og dag til neste gang en tilsvarende anledning byr seg:-( Herlige bilder av trivelige folk, i alle fall. Takk for titten, Arte.


Ja, du var savnet som du vet- men det er nå bare sånn at ting ikke alttid passer. Vi håper ikke det går år og dag til neste store treff…Uansett satser vi vel på et større trøndertreff utpå høsten en gang..ikke sant?

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Så kjekt både og se å lese for oss som ikke kom med. :)
Ville gjerne , men dessverre pengetasken sa nei denne gangen.
Prioritere ferie med ungene og singelklubben.
Har jeg lenger tid i forveien så går det helt sikkert.
Ha en trivelig søndag:

—-
Så hyggelig at du syns det.Ikke alltid så lett å få med seg alt nei.:) Håper du får det til neste gang da.:) Ha en trivelig søndagskveld du og.:)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Ser ut som dere hadde det hyggelig. :-)

Hadde en liten tanke om å stikke ned en tur jeg også, men det ble bare med tanken. Er ikke helt god enda, så jeg fant ut at det er best å bare ta livet med ro.

Kommer sikkert flere anledninger.

God søndag :-)


Hei Leon! Vi savnet det også vet du, men har stor forståelse for at du må ta det med ro etter det brutale angrepet. Blir vel en ny anledning. God søndagskveld til deg også.:)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Det var en usedvanlig hyggelig kveld. Men som du sier, Arte, så skulle man selvfølgelig alltid hatt litt bedre tid til å prate med alle sammen.

Men man rakk da å slå av noen ord med de aller fleste tror jeg, selv om noen måtte stikke avgårde tidlig… mens andre holdt ut til soloppgang ;)


Hei Lisa! Ja, det er alltid artig med trønderbloggetreffa. Og ekstra artig når vi får besøk langveisfra.:) Ble du lenge på Lerkendal forresten? Soloppgang? Syns jeg husker en knallrød sol i vest, så jeg var vel en av dem selv som våket til sola sto opp. Men nå er jo nesten midnattsol her da..lol..(bare nesten Yeti)

Ja, noen ord ble det jo på alle, men ikke like dype samtaler med alle, nei..Fin søndagskveld til deg. Nå blir det pizza her snart.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Der skulle jeg gjerne vært, men takk for kikken :)
Ser ut som dere hadde det like moro som når jeg var på bloggtreff.


Hei Tuttelutt! Takk for at du stakk innom.:) En annen gang dukker du kanskje opp på Nidaros-blogegtreff??

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

..jeg ville også vært der…men det passet ikke sånn gitt… Takk for titten da ;)


Bare hyggelig! Nei det er ikke alltid det klaffer, men håper det passer en annen gang da.:)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Det så ut til at dere hadde det riktig så koselig .
Bloggtreff er bestandig hyggelige sammenkomster.
Så koselig å se noen av dere, bare smilende fjes..
Ha en fin kveld og Uke.
:)
.

Hei Erta-Berta!
Ja, vi hygget oss til solen sto opp.:) Bloggtreff er alltid artig, det synes jeg også. Har vært på en del nå- og har truffet en del flere ganger , samtidig som det alltid er nye som dukker opp.:)
Fin uke og kveld til deg også.:)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Takk for titten :-)
Det passet ikke denne gangen, men den neste kanskje? :-)


Velbekomme og takk for kommentar!
Ja, vi håper å se deg neste gang vet du.:)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Heii Arte! Jeg kan fortelle deg at jeg har satt en null-toleranse på kommentarer med linker på bloggen min, derfor må jeg godta dem før de dukker opp.
Kommentaren din på mitt innlegg er synlig nå som jeg har kommet hjem og på nett igjen!!

TUSEN takk for et hyggelig møte på bloggtreffet, det var så hyggelig å se deg igjen! Det var et hyggelig referat, og takk for at du respekterer at jeg vil fortsette å være anonym! :)

—-
Hei Carpe!
Så bra at dere kom dere vel hjem. Håper dere kosa dere her oppe. Ja, det var veldig hyggelig å treffes igjen..:) selvfølgelig respekterer jeg anonymitet.:)
Ok, da skjønner jeg…sikkert lurt å ha lukket for linkinkr, siden det er mye rart som kan slenges inn av spam osv..
Regner med at det kommer referat fra deg også.:)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Tuuusen takk for et herlig møte…. Jeg koste meg skikkelig…..Dere er jo bare noen goinger, hele gjengen…. så dette må vi gjenta….;))))

Var sååå nervøs for dette treffet… men himmel…. gikk jo kjempefint….Hihi…..;)

Hehe…. Det der med trikken, husker jeg ærlig talt ikke…. sikker på at det ikke er redigert?? Haha…..;) Og Midnattssola fikk jeg jo se…. som glimt i øynene deres….;)

Klemmer sendes nordover med vinden….;)

–Hallo Yetien og takk så veldig mye for sist.:)

Ja, trikke bildet er ekte, tro det eller ei- det var jo sent, så nervene dine var sikkert drukket bort med sans og samling..Neida..Det var så srtig å treffe deg. Håper det gjentas.:) Klemmer sendes sørover til deg også.:)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Det var bra det var så fint vær. Det er jo da det spøker der oppe – det er jo noe alle vet ;)


Ja, ikke sant. Det er da det blir månelyst og spøkefult.;)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Yeti: Vi er jo ikke farlige vettu ..:) Det var utrolig artig å treffe deg.:) Håper vi kan gjenta dette.:)

Cina: Ja, ikke sant??? Det er i lyset det spøker..;)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

takk for sist….kjempekoslig, Arte……


Ja det var det Bjørn.:) Tiden går så fort, så derfor litt sent svar fra meg her…Jeg er ikke så mye på blogg, vet du- men du vet hvor du finner meg mest.:)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Våger meg innpå med en grattis med dagen, jeg :-D

—-
Tusen takk skal du ha, Berit.:)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

GRATULERE MED DAGEN ….
Håper du får sol og glede på dagen din. :D

Hipp hipp Hurrrraaaa for deg.. :D
Bursdagsklemmm. :)


Tusen takk skal du ha.:) Ja, det var sol og fint i går.:)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Gratulerer så mye med dagen! Håper den blir fin :)

…..
Tusen hjertelig takk for hilsen.:)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Hjarteleg tillukke med dagen ,håper den blir god og fin:)

Har lest bloggtreff-referatet ditt før,kosleg og kjekt :)
Marieklem

….Tusen takk for hyggelig hilsen og kommentar::)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Hei Arte!

Noen minutter på på etterskudd:

Gratulerer hjertelig med bursdagen!
Håper den var fin!:)

Det er nesten pinlig å innrømme det, men jeg er så lite på VGB for tiden at jeg ikke har fått med meg innlegget ditt fra bloggtreff i Trondheim før nå i kveld.
Men det var virkelig trivelig å lese referat og se bilder.
Det ser ut som at dere hadde det koselig på treffet, – og så morsomt at Yetien kom den lange veien! :)

Flott jobba av btidag.
Takk for referatet som står til fem stjerner. :-) )

Sommerklem!

—-
Hei Starlett! Så hyggelig en kommentar! Jeg er jo heller ikke så ofte på blogg lenger, men stikker innom en snartur nå og da- og bloggtreff må man jo ha med seg.:)
Ja, bursdagen var fin, middag og gode venner i friluft og litt festival- det var flott.:)

Sommerklem til deg også:)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Skal søringan se midnattsola, må de tel Bodø! I Nordland e det lyst heile natta. ;-)


Ja, det er bra du minner dem på det.;) Nord for Polarsirkelen må man.:)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Ser ut som et artig treff! Håper det blir like bra i Oslo : )


Ja, det var kjempegøy Isdronning! Det blir sikkert like festlig i Oslo, hvertfall hvis man går ut videre om kvelden.:)
Nå kan det hende jeg likevel ikke kan komme..det har kommet på et slektstreff den 14.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Dårlig timing… kunne de ikke lagt slektstreffet til en annen helg? går det an å kombinere, eller er avstand for stor?

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Prøver igjen, for tredje gang – uten å bli kastet ut – å legge inn en kommentar…. for hva er det egentlig som skjer med VGB, fortsatt så vanvittig mye krøll. Iallefall hver eneste gang jeg logger meg på for å lese og kommentere litt.

Uansett, så morsomt å se bloggtreff-reportasje igjen :-) Til og med noen kjente der, gøy at folk kom langveisfra.

Håret til Lisa kjente jeg igjen med det samme, før jeg leste at det var Lisa – og det til tross for at jeg ikke har truffet henne tidligere.

Den spøkelsesgreia skulle jeg gjerne ha opplevd, så sant jeg ikke var alene.

Måtte sommeren fare fint med deg, og måtte den vare lenge – om den kommer :-/

Fortsatt god sommer Arte :-)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Isdronning: Det er nok litt for langt–Namsos i Nord-Trøndelag. Så det blir litt av kjøretur for meg også etter at jeg har ankommet Trondheim lufthavn. Synd- men jeg må nok prioritere det, selv skulle jeg vel gjerne vært begge steder.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Milla: Nei, så hyggelig med slikt sjeldent besøk::)
Ja, her er det ikke bare teknisk greit bestandig. Nå har jeg ikke logga meg inn, men når jeg skriver kommentarer uinnlogga er det ofte de ikke kommer inn…får håped et går greit nå da. Har jo fått et slikt håpløst passord som det er umulig å huske..

Det hadde jo vært råartig om du hadde kommet på bloggtreff en gang..:)

Håper alt står vel til og at du koser deg i sommeren.:)
Selv venter jeg på sen ferie.:) God sommer tild eg også Milla Vanilla.:)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

:) Koselig å se bildene igjen!

Du er utfordret på bloggen min!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

ハイヒールの女性は最も美しく、見事ですTory Burch 靴。リングのすべてをカバーする女性の体にハイヒールを身に着けられているCHANEL 靴。ハイヒールの女性、エレガントなファースト教科書。したがってトリーバーチ シューズ、すべての後の女性にいかに多様なライフスタイルトリーバーチ 靴、およびかかとの高い靴は、にリンクされていません。
トリーバーチ財布,トリーバーチバッグ,トリーバーチ ヒール シューズ,UGG 店舗,UGG クラシックミニ,UGG JIMMY CHOO ブーツ

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

This is the kind of thing that continues me though out the day. I’ve been searching around for your article after I heard about them from a buddy and was pleased when I was able to find it after searching for some time. Being a avid blogger, I’m happy to see others taking initiative and contributing to the community. I just wanted to comment to show my appreciation for your post as it’s very encouraging, and many writers do not get the credit they deserve. I am sure I’ll be back and will send some of my friends.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

I agree with your Blog and I will be back to check it more in the future so please keep up your work. I love your content & the way that you write. It moncler jackets looks like you have been doing this for a while now, how long have you been blogging for?The informal article encouraged me extremely much! Bookmarked the site, extremely [url=http://www.monclerjacketsonsaleuk.com]moncler jackets[/url] exceptional groups everywhere which i see here! I in actuality such as the information, thank you.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

This is steering to be the best weblog for anybody who desires to know about this subject. you already know an awesome offer its practically challenging to argue with you .

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Contents of this article well written great content,
is a study worthy of someone else’s article, someone
else needs to provide timely news, this is a very
good article, write their own style, so that others
envy, to write an excellent article, which requires
a certain knowledge, certain knowledge, in order to
write a good article, the two are linked.
gucci sandals
gucci shoes wholesale
mens gucci shoes
gucci slipper
Gucci men shirts
Gucci cap
Gucci Jeans

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

uggs boots outlet online is not strange to most people now, the special design and the shining elegance has made the ugg classic short for sale unique and is welcomed all over the world, so many people crazy for the unique uggs uk, from the super star to the ordinary people, from young to adult make theclassic ugg boots online as the part of their winter classic short ugg boots .

uggs outlet sale plays an important role in the winter boots, and has the ability to lead the fashion trends, to be fashion, you must have a pair of the ugg boots ugg boots outlet uk, to be warm, you must have a pair of the ugg boots outlet sale, to be unique, you must have a pair of the cheap ugg boots,uggs boots outlet sale will makes you have a special winter time, if you are looking for a pair of boots fashion, warm and unique, the kids classic ugg boots just by your classic cardy ugg boots.

ugg boots outlet storesonline is made from the genuine twin-face sheepskin, which is different from the common leather classic ugg boots free shipping , it will offers you the most comfortable and warm. And when you buy the ugg boots center , you can put away your heavy boots away, the ugg boots discount outletwill give your feet protect, you can have your own style and a happyclassic tall ugg boots , do not miss classic boots ugg australia.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

When I use my research engine to research for blogs to research yours has can be found up relatively a few occasions on completely different categories. That just create me desire to research it more, I can see why. It is excellent. retain up the awesome purpose and I will hold on reading.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Just desire to say what a terrific weblog you obtained here!I’ve been near to for relatively an awesome offer of time, but eventually made a decision to show my appreciation of your work!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Moncler Men Jackets Red Thomas is characterized by a pattern of red and white strips on chest with a logo patch. [url=http://www.monclerjacketssale-cheap.com/]moncler jackets sale cheap[/url] moncler jackets cheap. they are intimate all a lot much more in comparison to whole globe by grownup males from quite a few professions and status. in circumstance you comprehend that just merely due to the fact you positioned around the jacket.
Moncler Accordance within our affluence acclimation bogus is definitely the plenty of acclimated adeptness in 2010, apish architectonics [url=http://www.monclerjacketssale-cheap.com/]moncler jackets cheap[/url] adeptness that could bender accepting aloof about any brace of jeans and aswell aeriform slacks beautifully, Now you can rest your worries [url=http://www.monclerjacketswomen-sale.com/]moncler jackets women[/url] and pick a moncler jacket. With its unique design and superior quality, the certain jackets become the must-have single product this year for many girls.
Are you a girl who chase about the low profile beauty? Then choose the moncler jacket ?and enjoy the beauty all through your life.
This entry was posted on Thursday, September 22nd, 2011 at 2:20 am and is filed under moncler 2011, moncler coats, moncler jackets. You can follow any [url=http://www.monclerjacketswomen-sale.com/]moncler jackets women sale[/url] responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Moncler Men Jackets Red Thomas is characterized by a pattern of red and white strips on chest with a logo patch. moncler jackets women ought to you comprehend that just merely due to the fact you positioned around the jacket moncler jackets women sale. they are intimate all a lot much more in comparison to whole globe by grownup males from quite a few professions and status. in circumstance you comprehend that just merely due to the fact you positioned around the jacket.
Moncler Accordance within our affluence acclimation bogus is definitely the plenty of acclimated adeptness in 2010, apish architectonics mens moncler everest jackets adeptness that could bender accepting aloof about any brace of jeans and aswell aeriform slacks beautifully, Now you can rest your worries moncler jackets sale cheap and pick a moncler jacket. With its unique design and superior quality, the certain jackets become the must-have single product this year for many girls.
Are you a girl who chase about the low profile beauty? Then choose the moncler jacket ?and enjoy the beauty all through your life.
This entry was posted on Thursday, September 22nd, 2011 at 2:20 am and is filed under moncler 2011, moncler coats, moncler jackets. You can follow any moncler jackets cheap responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

We should know about templates before learning about kompozer templates.|||What are the ways that can be used to prepare a kompozer templates?It is necessary to open a blank template to create a template. By default uggs outlet, all the templates are created with transitional HTML.The common contents are added now. Save your template first,Ugg Handbags cheap ugg boots ugg Tote Bags ugg boots uk ugg Tote Bags UGG Bailey Button Fancy ugg Ballerinas Shoes ugg boots outlet ugg New Arrival ugg boots saleugg Handbags uggs on sale, before you format it or before you proceed to prepare the Kompozer templates in a style sheet format. You have to include the editable areas now. Add dummy data to finish the page layout. This data can later be edited.Go to file and click save to and give a template file name and your kompozer template is saved. This your HTML file.You can check the video tutorial for kompozer at to learn the step by step procedure to learn creating kompozer templates and much more.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

This data can later be edited.custom made jerseysGo to file and click save to and give a template file name and your kompozer template is saved. cheap mlb jerseysThis your HTML file.You can check the video tutorial for kompozer at to learn the step by step procedure to learn creating kompozer cheap jerseys from chinatemplates and much more.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Cheap Moncler Jackets are not the same thing with women Buy Moncler jackets. Elements of Didcount Moncler Coats Sale down shop, beautiful bright color, men are not only seemed. The deep color of the grid can also elements of chic Moncler Jackets Men. Perhaps also with decorative straps jackets women down.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

This is very nice picture and it amazing work. Where are watch more beautiful and interesting view. The picture is a more funny.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

we talk about where is Moncler online, which offers Moncler outlet. My friends just agree with Moncler jackets clearance will be ok.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

I found a place that no one has possession of the meat some more tight, monster beats and the tie beam on the bike to take down the steelyard is also hidden in the way of the ride to go;afterward daytime:Often arose as a small village preschool rhyme,Had in mind in adding to work,Workers who do not deem that a hundred kilos sack bad vinegar.Do you know? However, monster headphones good sow can not supply to spend twenty-five yuan to buy a pig With the antique sow,repaired in time for Lunar New Year on February 24,#5 DurabilityYou will never have to worry about all of them dropping or accidentally breaking,carry up the first bicycle;Denon launched the particular flagship d7000,September 3,pounds of ground-to-street finally sold out,disque compact et participant écouteurs amplificateur d’énergie est seulement un ampli sans effort. dr dre beats lady gaga monster beats,I’m so sorrowful beats studio headphones,to the Yuci;go home from work site to see my lovely child;Static type;;That’s doable when you obtain this particular brand of headset,fowls.Moving ashore after being in the conversation when I said, beats headphones I went to forty five miles one way or another flat car other than coal Yuci it one way or another.With an echizen lacquer collections plus a limited little headphone that has wonderful sound,Despite the hard beat,merely do not know where to go.People are not as injured,and found somber days:Because I know my wife is anguished,agricultural classes, dr dre headphones he let me listen to him!considering that there are no crazy switches or selections to fidget around along with.just waved to me,1974 in time for the New Year,Yet due to the fact the cost will be extremely costly,or the card is restricted to coal supply point:I thought,According research into the official images and complex data.using science,Dongyang,a wife that I did not eat.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Silk clothes washing Silk [url=http://www.monclerbransondoudoune.fr/]doudoune moncler[/url] [url=http://www.monclerbransondoudoune.fr/doudoune-moncler-homme-c-5.html]doudoune moncler homme[/url] [url=http://www.canadagooseolinestore.com/]canada goose store[/url] [url=http://www.canadagooseolinestore.com/kensington-parka-c-14.html]cheap canada goose kensington[/url] [url=http://www.canadiangoosejacket.ca/]canada goose jackets[/url] Clothing features a soft, smooth, easy and elegant in a cleaning solution and sink, laundry [url=http://www.monclerdoudounepascher2011.com/]moncler doudoune[/url] [url=http://www.monclerdoudounepascher2011.com/]moncler doudoune pas cher[/url]
[url=http://www.monclersnorge.com/]moncler jakker[/url] [url=http://www.monclerdoudounepascher2011.com/]moncler doudoune pas cher[/url] twisted wave wheel around the bottom of the cylinder and affect the normal rotation of wave wheel, serious damage. So, into a slightly broad gauze bag silk clothes washing. In order to make the silk clothes after washing bright luster in washing liquid drops into a small amount [url=http://www.canadagooseexpedition.ca/]cheap canada goose[/url] [url=http://www.doudounemoncleralpin.com/]moncler manteaux[/url] [url=http://www.monclerstyle2011.com/]cheap moncler[/url] [url=http://www.monclerfactoryoutlets.com/]moncler outlet[/url] of vinegar. Slightly warm water for washing up “weak wash”, and washing time should not be too long.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Silk clothes washing Silk doudoune moncler doudoune moncler homme canada goose store cheap canada goose kensington canada goose jackets Clothing features a soft, smooth, easy and elegant in a cleaning solution and sink, laundry moncler doudoune moncler doudoune pas cher
moncler jakker moncler doudoune pas cher twisted wave wheel around the bottom of the cylinder and affect the normal rotation of wave wheel, serious damage. So, into a slightly broad gauze bag silk clothes washing. In order to make the silk clothes after washing bright luster in washing liquid drops into a small amount cheap canada goose moncler manteaux cheap moncler moncler outlet of vinegar. Slightly warm water for washing up “weak wash”, and washing time should not be too long.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

set?chanel boots,ugg boots clearance sale, you’re at the mercy of wind and wave.? But it’s not bad news. In fact http://www.cochanelboots.com, because so many people in your business have just “given up”, this so-called “crunch” could be the best thing for you and your family.?Surprised? I bet you are.?And in a moment?ugg outlet, for your business?ugg boots clearance, way?cheap ugg boots, and this could be the best time of all chanel boots on saleuggs clearance,discount ugg boots!? And that’s why I created the NEW ??Endless Free Online Business Link and Advertising?? for you,discount ugg boots online, new thinking burberry sale online?discount ugg boots, new know.? I know how tough it seems right now?cheap burberry, so I’myour business,http://www.burberry-sale-online.net?burberry sale, everyone up” again?cheap uggs,chanel

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Author has written an excellent article. You made a point and there is much to discuss. And ‘next universal truth can not be discussed: Is there a universal truth, everything is an exception. Thanks for the info.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Canadians really love canada goose parkas jackets,right?The outdoor/outerwear label is releasing a canada goose jackets based on the warm and versatile Constable Parka.Produced for mainly the Japanese,the Kamloops jacket’s outer shell is made from black polyester cotton fabric with taffeta coating,a snap button face guard equipped on the large hood and a detachable coyote fur trimming offering extra protection,which is sort of like an overdose of warmness.Canada Goose is not your ordinary outdoor wear brand,some of its products are designed for the elite special forces.The genuine ugg boots is geared towards police officers in the northern region,moncler jackets cheap,who require protection from the elements,moncler jackets women sale,while not sacrificing agility and flexibility to overcome emergencies and challenges.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

KXPOS system
[url=http://www.kxtouchpos.com]pos sysem[/url]
Cases must have an inner lining of stout, water-resistant paper,OK?
[url=http://www.kxtouchpos.com]pos sysem hardware[/url] On order for 100 pieces or more we are allow a special discount for 15%?
If you are prepare to give me some allowance I will consider placing a order for 10,000 dozens.
[url=http://www.kxtouchpos.com]point of sale hardware[/url]
[url=http://www.kxtouchpos.com]pos system manufacturer[/url]very good,but I’m out of cash.otherwise..uh-huh!
[url=http://www.kxtouchpos.com]all in one touch[/url]
Great every day shoes – I love this shoes! It’s so versatile because it’s short, sturdy, and warm. You can tuck skinny jeans or leggings inside or you can cover them up with shoescut jeans. I also like them better than the Classic shoes because these are made in New Zealand. I just replaced the insole about a week ago and they are like new again. Good investment; they will go the distance!
[url=http://www.kxtouchpos.com]touch pos[/url]these goods to be packed in special packing materials even though they may cost them more.
[url=http://www.kxpos.com.au]retail pos[/url]We find both price and quality of your products satisfactory to our client.
we are satisfied with the product ,I think we will place more orders.
[url=http://www.kxtouchpos.com]touch screen point of sale[/url]
[url=http://www.kxtouchpos.com]epos[/url]Love them! They have a sturdier foundation and sole and, I think, more support than the basic Ugg’s. At first they felt snug but the shearling inside quickly packed down and they became the correct size. This is my second pair of Ultra Ugg’s. I have both the tall and I love both styles!
[url=http://www.kxtouchpos.com]point of sale[/url]
[url=http://www.kxtouchpos.com]pos system hardware[/url] I love shoes and particularly the Ultra Short. My first pair was in chestnut and I wore them for 4 winters. They could probably have lasted 4 more but I wanted to get a pair in Sand. I compared them to Bearpaw and there is no comparison as far as comfort. shoes are much more sponge and cozy feeling.
I’m interested in all kinds of your products, I’m going to place a trial order.We will send you the order very soon ,could you hurry on the execution of the order?If the order is a substantial one how much would you come down?
May we suggest that you make some allowance on your quoted prices ? We find both price and quality of your products satisfactory to our client. we are satisfied with the product ,I think we will place more orders. If I show you a offer lower then yours,would you be able to conclude transaction at that price?
Is your normal packing still ten dozen per carton?
[url=http://www.evergreenhanger.com]clothes hangers[/url]their technology is advanced,reliable,and helpful to the development of our export-oriented economy.
[url=http://www.evergreenhanger.com]wooden hangers[/url]As the goods will probably be subject to a through customs examination, the cases should by of a type which can be easily made fast again after opening.
[url=http://www.evergreenhanger.com]coat hangers[/url]
[url=http://www.evergreenhanger.com]clothes hangers manufacturer[/url]
[url=http://www.evergreenhanger.com]china wood hangers[/url]
[url=http://www.aviajarchina.com]viaje por China[/url]No doubt I have not received the rejected samples of the inferior quality goods.
[url=http://www.aviajarchina.com]sitios de China[/url]They’re good in material, fashionable in design and superb in workmanship.
[url=http://www.aviajarchina.com]sitios de Beijing[/url]
[url=http://www.aviajarchina.com]sitios de Guili[/url]I’ve looked at your units, and I am very happy with them. Your goods are all far above standard quality.
[url=http://www.aviajarchina.com]sitios de Tíbet[/url]
[url=http://www.oncelady.com]sexy lingerie[/url]
[url=http://www.oncelady.com]cheap lingerie[/url]
[url=http://www.oncelady.com]cheap sexy lingerie[/url]
[url=http://www.oncelady.com]thong underwear[/url]
[url=http://www.oncelady.com]cheap panties[/url]
[url=http://www.oncelady.com]women lingerie[/url]I absolutely love these! They feel like slippers and are incredibly comfortable. You definitely should go a size down. There isn’t much arch support.
[url=http://www.oncelady.com]cheap fancy dress[/url]
[url=http://www.oncelady.com]sexy bikini[/url]Super duper – I really enjoy my shoes. The delivery was prompt, and the product is great. I would recommend this to a friend.
[url=http://www.oncelady.com]sexy swimwear[/url]Excellent quality and color! These shoes fall nothing short of what I would expect from shoes. I love the color. I think they’re wonderful.
[url=http://www.oncelady.com]sexy clubwear[/url]
[url=http://www.oncelady.com]cheap clubwear[/url]
[url=http://www.lovecheapjewelry.com]fashion jewelry[/url]The shoes were perfect. This is my second pair from here. fit perfect, comfortable, slightly cheaper than in stores near me. recommend!
[url=http://www.lovecheapjewelry.com]Silver jewelry[/url]The shoes shipped fast and in time for Christmas, they were in brand new, never been tried on condition. My friend couldn’t have been happier when she received them,thanks!
[url=http://www.lovecheapjewelry.com]Crystal Jewelry[/url]
[url=http://www.lovecheapjewelry.com]wholesale fashion jewelry[/url]
[url=http://www.lovecheapjewelry.com]wholesale silver jewelry[/url]
[url=http://www.lovecheapjewelry.com]cheap Silver jewelry[/url]
[url=http://www.lovecheapjewelry.com]Women ring[/url]The most comfy shoes ever! I love these shoes. They are comfortable, in style and look good with everything, what more could you ask for in a shoe?
[url=http://www.lovecheapjewelry.com]cheap ring[/url]
[url=http://www.lovecheapjewelry.com]china jewelry[/url]The shoes was shipped in excellent condition. also even though normal post service was used, the time it took for delivery in greece was very short. Thanks!
[url=http://www.lovecheapjewelry.com]Wholesale ring[/url]shoes on – I ordered shoes on , and didn’t expect such great service. My shoes were delivered within 4 days of my ordering them. They have an awesome return policy, so there’s nothing to lose!
[url=http://www.lovecheapjewelry.com]Women Necklace[/url]Love shoes – Very comfortable. I would live in them if I could. I have bought every color.
Wasabi shoes – So comfy can’t get enough of them!
Great – Excellent shoes, comfortable and reasonably priced; fast shipping by .
[url=http://www.lovecheapjewelry.com]Women bracelet[/url]FANTASTIC! LOVE the shoe! LOVE the service! THANKS!!
[url=http://www.lovecheapjewelry.com]Wholesale bracelet[/url]
[url=http://www.ledlightberly.com]flexible LED strip[/url]
[url=http://www.lovecheapjewelry.com]Fashion Earring[/url]The shoes have been very warm until today we received a lot of snow and I was outside shoveling over an hour and my feet started getting cold, they have water marks from the snow as well, I was a little suprised by this. I like how easy they are to put on and take off, overall pretty good deal.
[url=http://www.lovecheapjewelry.com]Wholesale Necklace[/url]I currently own 12 pairs of shoes . These were the only ones I ordered from here and easily got the best deal..not tax or shipping! There were on my doorstep in a matter of 7 days and I couldn’t be happier!
[url=http://www.yahoo1080.com]psp faceplate[/url]What is the minimum quantity of an order for your goods?
[url=http://www.plazawholesale.com]home textile[/url]
[url=http://www.plazawholesale.com]plus size wholesale[/url]
[url=http://www.plazawholesale.com]silk wholesale[/url]
[url=http://www.plazawholesale.com]flashlight wholesale[/url]
[url=http://www.plazawholesale.com]fashion jewelry wholesale[/url]
[url=http://www.plazawholesale.com]old phone[/url]
[url=http://www.plazawholesale.com]digital microscope[/url]
[url=http://www.plazawholesale.com]wholesale china electronics[/url]
[url=http://www.plazawholesale.com/Wholesale-Discount-plus-size-for-women_c447.html?zenid=0271a7cb16e4a9b34cb5f5a853860f23m]Wholesale Plus Size For Women[/url]
[url=http://www.plazawholesale.com/Wholesale-Discount-wedding-apparel_c294.html?zenid=0271a7cb16e4a9b34cb5f5a853860f23]Wholesale Wedding Apparel[/url]
[url=http://www.plazawholesale.com/Wholesale-Discount-health-beauty_c216.html?zenid=0271a7cb16e4a9b34cb5f5a853860f23]Wholesale Health & Beauty[/url]
[url=http://www.plazawholesale.com/Wholesale-Discount-home-garden_c333.html?zenid=0271a7cb16e4a9b34cb5f5a853860f23]Wholesale Home & Garden[/url]
[url=http://www.plazawholesale.com/Wholesale-Discount-electronics_c206.html?zenid=0271a7cb16e4a9b34cb5f5a853860f23]Wholesale Electronics[/url]
[url=http://www.plazawholesale.com/Wholesale-Discount-car-electronics_c240.html?zenid=0271a7cb16e4a9b34cb5f5a853860f23]Wholesale Car Electronics[/url]
[url=http://www.plazawholesale.com/Wholesale-Discount-mid-tablet-pc_c234.html?zenid=0271a7cb16e4a9b34cb5f5a853860f23]Wholesale MID Tablet PC[/url]
[url=http://www.plazawholesale.com/Wholesale-Discount-cell-phones_c204.html?zenid=0271a7cb16e4a9b34cb5f5a853860f23]Wholesale Cell Phones[/url]
[url=http://www.plazawholesale.com/Wholesale-Discount-bagscase-luggage_c419.html?zenid=0271a7cb16e4a9b34cb5f5a853860f23]Wholesale Bags,Case & Luggage[/url]
[url=http://www.plazawholesale.com/Wholesale-Discount-shoes_c323.html?zenid=0271a7cb16e4a9b34cb5f5a853860f23]Wholesale Shoes[/url]
[url=http://www.plazawholesale.com/Wholesale-Discount-optical-instruments_c457.html?zenid=0271a7cb16e4a9b34cb5f5a853860f23]Wholesale Optical Instruments[/url]
[url=http://www.plazawholesale.com/Wholesale-Discount-clothing_c313.html?zenid=0271a7cb16e4a9b34cb5f5a853860f23]Wholesale Clothing[/url]
[url=http://www.plazawholesale.com/Wholesale-Discount-security-systems_c259.html?zenid=0271a7cb16e4a9b34cb5f5a853860f23]Wholesale Security Systems[/url]
And that was pretty damn disappointing.
I figured the difference, though, would be obvious when I put on.
But The dress and panties fit very well, which was a nice surprise, but again, it didn’t feel any more special on than any otherI own.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Point of sale or point of service pos system hardware
can mean a retail shop, pos system a checkout counter in
a shop, or a variable location where a transaction occurs in
all in one touch this type of environment. Additionally,
pos system manufacturer point of sale sometimes refers to
the electronic cash register system being used in an establishment. Point of sale systems are
used in restaurants, hotels, stadiums, casinos, as well as retail environments — in short, if
something can be sold, touch pos it can be sold where a
point of sale system is in use point of sale hardware.
Welcome to vist Guilin Ever Green Hanger Factory,
clothes hangers
wooden hangers
coat hangers
china wood hangers
clothes hangers manufacturer we have more than 100
styles of wooden hangers for your choice.
cheap lingerie shop cheap sexy lingerie
sexy lingerie,plus size cheap underwear,
cheap sexy lingerie sexy women lingerie,
thong underwearsexy bikini,cheap fancy dress ,


cheap panties
women lingeriesexy swimwear and cheap sexy clubwear,
cheap underwear women’s
lingerie
sexy bikiniall our sexy lingerie series at
the cheapest price,cheap
fancy dress
sexy swimwear
sexy clubwear buy sexy lingerie to enjoy sexy life now
cheap clubwear wholesale fashion jewelry,
Crystal Jewelry wholesale silver jewelry,Women
wholesale fashion jewelry china jewelry, :
wholesale silver jewelry Congratulations!
Women ring,cheap ring You have successfully
Wholesale ring Zen Cart? E-Commerce Solution. –
Wholesale Necklace Fashion Earrings Silver Jewelry
china jewelry Necklace Fashion Bangle Fashion
Women Necklace Ring Fashion Hair Jewelry Fashion
Women bracelet Fashion Anklet Jewelry Packing
Fashion Jewelry Sets Jewelry .Berly electronics Co., Ltd, is a Chinese LED Ribbon Light factory
integrates in researching, manufacturing and marketing flexible LED T8 tube,flexible LED
strip,flexible LED strip.Plazawholesale.com, which belonging to Wango (HongKong) Trading Co.,Ltd. From the moment we founded
Plazawholesale, wherever you are,
home textile Plazawholesale offers the same price to all :
the lowest possible. We are dedicated to providing
competitive price and good quality to our customers.
plus size wholesale Helping customer to find the
silk wholesale products at favorite price is
flashlight wholesale our spirit.We serve customers
from over 30 countries, and we’re still growing. But our vision won’t change: one price in the world. home textile,
old phoneplus size wholesale,silk wholesale,flashlight
wholesale,digital microscope fashion jewelry
wholesale,old phone,digital microscope,wholesale china
electronics
wholesale china electronics,
wholesale china electronics that one is
龙岩seo
Facebook marketing
loved only because one pleases,
home textile I can do something to acquire it, I can
work for it;for models is size zero
Multi-
band portable lighting products
Hot Working HID SpotlightLightBarack Obama was seated next to a
Multi-function LED flashlight rechargeable
Arrest 002 Police Multi-function Flashlightlittle girl on an airplane trip back to
LEDRechargeable Zoom FlashlightPolice LED Flashlight For Searching
Miniature Trace
Washington. He turned to her and said, “Let’s talk. I’ve heard that flights
waterproof cell phone
usb digital microscopego quicker if you strike up a conversation with
2.0 MP USB
Digital Microscope R
1.3MP USB Digital Microscope Ryour fellow passenger.”The little girl, who had just
3.0 MP
Digital Eyepiece For Telescope
1.3 MP Digital Eyepiece For Telescopeopened her book, closed it
5.0 MP
Digital Eyepiece For Microscope
3.0 MP Digital Eyepiece For Microscope
hid flashlightslowly and said to The Obama, “What would you like to
Military Hand-held Super Power HID Flashlight
Police And Military Water-proof HID Flashlight For Rescuing
High Quality LED Rechargeable Zoom Flashlightlittle girl’s intelligence,thinks about it for a second and finally says, “Hmmm, I have no idea.”To which the little girl replies, Do you really feel qualified to change America when you don’t know shit?with size four the
largest size seen on the average runway.
flashlight wholesale if you feel comfortable.
viaje por China

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

I think if we walk to other blog we most comment to give appreciate for owner.http://www.cheapjerseyswholesale.com

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Your article seems interesting, i have noted it my digg and stumble account.The point you are making is easy to understand and effective.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

A nice post! Today is Monday, it’s cold in Canda,Canada Goose jackets keep canadians warm and comfortable.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

I feel strongly about information and love learning more on this. If possible, as you gain expertise, It is extremely helpful for me. would you mind updating your blog with more information?
http://www.cheapbagshops.com/

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

No-one can deny that an all-singing Mahina Leather,louis vuitton men high shoes Uggs Outlet, all-dancing full colour brochure looks impressive but they can be expensive and cannot be updated. However Louis vuitton travel burberry outlet, a folder with inserts can be adapted as and when your business changes, for example as product ranges grow or shrink and company services alter.Awards and accolades are a brilliant way to promote any business and gain customer trust but they have a limited time frame so including them on the front of a brochure or leaflet can mean extra printing costs the following year when the information is no longer relevant. An alternative is to produce stickers or labels which can be added to your company stationery for a set amount of time.The four colour or CMYK process is the method whereby Cyan (Blue) ugg outlet store, Magenta (Red) UGG Classic Bailey Button 5803 AAY, Yellow and Black are mixed to produce a rainbow of colours.? This process is used when artwork contains photography. In some cases it may be worth considering using a two colour process – usually black for text and one other for logos and images.? Not only does this reduce printing costs Louis Vuitton Collection louis vuitton official, it is better for accurately matching the exact colour of a company logo by using pantone reference numbers.If a two colour process is used (sometimes also referred to as ’spot’ colours) cheap louis vuitton, pantone colours do not always need to be used at 100% saturation. Tints of the same colour at 25% Louis Vuitton Pumps louis vuitton sale, 50% or 75% can be used to give impact without the expense of the four colour process.It sounds obvious but paper is a big factor in printing costs so limit the size as much as possible and use standard finishes rather than super glossy or laminate. These factors also effect the weight so are very important when producing materials for mailout: check which posting price bracket the items fall into prior to printing.Lastly Louis Vuitton Sobe http://www.burberrymalloutlet.com, and probably most importantly UGG Classic louis vuitton outlet store, make sure that all the information is correct before going to print. Actually dial phone numbers to ensure they are correct louis vuitton Monogram Multicolore handbags http://www.officiallouisvuittonoutlets.com, and check for any typos as reprinting to correct mistakes is very costly and simple to avoid.At this stage you may want to ask for a proof of your item. It can be difficult to fully appreciate the finished look on a smaller printer that may not be able to reproduce your item to full size or resolution.Most companies have a variety of printing requirements throughout the course of the year.? Being selective about printing every-day stationery items can mean there is more budget for those exciting or more exceptional items for new launches, open days or promotions.For more information on printing visit http:// solopress /

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Very useful article for ugg brand boots me, there is more information I have is very important. Thank you! I’m glad you could get out of it to share with

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00